Căutare
Subiecte similare
Ultimele subiecte
Top postatori
[OwN]LuKy (258) | ||||
xXHORRORXx (42) | ||||
silent2 (38) | ||||
BuBu (12) | ||||
YoNNy (7) | ||||
SunZeT (6) | ||||
[GM]vesuviu (6) | ||||
bloodblue (5) | ||||
111111 (4) | ||||
AleXys (4) |
Degradare GM
2 participanți
Pagina 1 din 1
Degradare GM
Aici puteti sa alegeti pe cine vreti voi sa scot din functia de GM !!
Ultima editare efectuata de catre [OwN]LuKy in Mier Iul 06, 2011 5:48 pm, editata de 2 ori
Re: Degradare GM
) Dati cat mai multe voturi pentru Mihai sa vedem cine pierde )
Reclama e la mine pe forum la fel si site-ul !
Tema editata de mine !
Reclama e la mine pe forum la fel si site-ul !
Tema editata de mine !
Mihai- nou venit
- Browser :
Frate v-am auzit pe comferinta aia :-J
Sa vedem ce zice luci ) ori pierde reclame, administrator pe forumul meu si site-ul ori scoate pe altcineva ... ajutatil voi cat l-am ajutat eu si dupaia mai vorbim !!
Hm.. injurati ? Voi habar naveti pe ce lume traiti, nu vreau sa ma cert cu voi ca nare rost pentru mine sunteti niste nimicuri
Stati si puneti pe altii sa voteze ha? Daca vreau pun si eu sa va voteze pe toti > sa aveti toti cate 40 de voturi ce ziceti de asta ...
Sa vedem ce zice luci ) ori pierde reclame, administrator pe forumul meu si site-ul ori scoate pe altcineva ... ajutatil voi cat l-am ajutat eu si dupaia mai vorbim !!
Hm.. injurati ? Voi habar naveti pe ce lume traiti, nu vreau sa ma cert cu voi ca nare rost pentru mine sunteti niste nimicuri
Stati si puneti pe altii sa voteze ha? Daca vreau pun si eu sa va voteze pe toti > sa aveti toti cate 40 de voturi ce ziceti de asta ...
Mihai- nou venit
- Browser :
Salutare dragi colegi de metin2.
Am si eu o intrebare pentru voi cei care m-ati votat.Si o cerere de scuze pentru ziua de ieri 05.07.2011 cand [OwN]xoxo a avut o problema in navicat la player si nu am avut [GA] pana cand a dat un reebot.
Acum sa revenim la intrebarea mea.As dorii si eu motivele pentru care ma-ti votat pentru degradare. Da as vrea sa stiu cele 10 motive pentru care am fost degradat.Daca nu primesc un raspuns inseamna ca voi m-ati votat pentru ca nu aveati ce face ,iar atunci rog pe [OwN]xoxo sa imi reinapoieze locul de drept in Staff.
Astept raspunsurile voastre cat de curand.
Am si eu o intrebare pentru voi cei care m-ati votat.Si o cerere de scuze pentru ziua de ieri 05.07.2011 cand [OwN]xoxo a avut o problema in navicat la player si nu am avut [GA] pana cand a dat un reebot.
Acum sa revenim la intrebarea mea.As dorii si eu motivele pentru care ma-ti votat pentru degradare. Da as vrea sa stiu cele 10 motive pentru care am fost degradat.Daca nu primesc un raspuns inseamna ca voi m-ati votat pentru ca nu aveati ce face ,iar atunci rog pe [OwN]xoxo sa imi reinapoieze locul de drept in Staff.
Astept raspunsurile voastre cat de curand.
Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Feb 24, 2016 10:04 pm Scris de silent2
» [DEDICAT]Metin2Aztec PvP CLASIC [Topic Official][2016]
Mier Feb 24, 2016 10:03 pm Scris de silent2