Căutare
Subiecte similare
Ultimele subiecte
Top postatori
[OwN]LuKy (258) | ||||
xXHORRORXx (42) | ||||
silent2 (38) | ||||
BuBu (12) | ||||
YoNNy (7) | ||||
SunZeT (6) | ||||
[GM]vesuviu (6) | ||||
bloodblue (5) | ||||
111111 (4) | ||||
AleXys (4) |
Cerere GM :)
3 participanți
Pagina 1 din 1
Votati si voi aici daca sunteti deacord sau daca nu :)
Cerere GM :)
Nume:Cristina
Nume caracter: CrySs
Ce grad Doriti : GM
Cu ce poti ajuta Servarul: Pot aduce playeri:) Pot sa ii ajut : sa le raspund la intrebari, sa le dau level, yang iteme ( Fara iteme GM, pietre GM , etc:) )
Cat timp stai online pe servar : Din pacate nu pot sta pana la 3 dimineata...pot de la 7 jumate pana la 10 sau 10 jumate
Daka va fi vorba sa mutam servarul (pvm pe ip esti dispus sa dai 2 euro ptr host?):Desigur:) Voi face tot posibilul:D
Astept raspuns:D
Nume caracter: CrySs
Ce grad Doriti : GM
Cu ce poti ajuta Servarul: Pot aduce playeri:) Pot sa ii ajut : sa le raspund la intrebari, sa le dau level, yang iteme ( Fara iteme GM, pietre GM , etc:) )
Cat timp stai online pe servar : Din pacate nu pot sta pana la 3 dimineata...pot de la 7 jumate pana la 10 sau 10 jumate
Daka va fi vorba sa mutam servarul (pvm pe ip esti dispus sa dai 2 euro ptr host?):Desigur:) Voi face tot posibilul:D
Astept raspuns:D
CrySs- nou venit
- Browser :
Re: Cerere GM :)
Ai 2 zile pe server si abea te cunosc cativa.Ar trebui sa ai si tu o vechime de 1 saptamana macar.Parerea mea
PRO -49%
CONTRA-51%
Astept sa ai si tu o vechime mai mare si nu cred ca stai tu noaptea la 3 pe server.Eu as putea insa am si eu treburile mele.Viata reala
PRO -49%
CONTRA-51%
Astept sa ai si tu o vechime mai mare si nu cred ca stai tu noaptea la 3 pe server.Eu as putea insa am si eu treburile mele.Viata reala
Vizitato- Vizitator
Am vazut foarte bine insa parerea mea ramane contra.Apropo CrySs ma votezi pt degradare din motive personale?Nu ti-am facut nimic pe server so => I want my rank again. Si am vorbit cu cativa care mi`au mai dat vot pentru degradare si le-am zis de problema si au zis ca nu`i nimik.So astept serverul Online pentru a`mi reprimii [GA] la loc.
EDIT: Scuzati pentru OFF topic.
EDIT: Scuzati pentru OFF topic.
Vizitato- Vizitator
SouL.. 1. Stii prea bine ca sunt YoNNy si am vechime;)
2. Comentezi pt. ca ziceai ca LuKy imi da GM in locul tau ca sa iti faca in ciuda ceea ce nu este adevarat;)
3. vezi ca acolo ai citit gresit am scris astfel "Cat timp stai online pe servar : Din pacate nu pot sta pana la 3 dimineata...pot de la 7 jumate pana la 10 sau 10 jumate"
2. Comentezi pt. ca ziceai ca LuKy imi da GM in locul tau ca sa iti faca in ciuda ceea ce nu este adevarat;)
3. vezi ca acolo ai citit gresit am scris astfel "Cat timp stai online pe servar : Din pacate nu pot sta pana la 3 dimineata...pot de la 7 jumate pana la 10 sau 10 jumate"
CrySs- nou venit
- Browser :
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Feb 24, 2016 10:04 pm Scris de silent2
» [DEDICAT]Metin2Aztec PvP CLASIC [Topic Official][2016]
Mier Feb 24, 2016 10:03 pm Scris de silent2